jueves, 2 de febrero de 2017

Hola!

Hola!

El meu nom és Fran Martínez, estudiant de segon de Magisteri en Educació Infantil en la Universitat d'Alacant. Aquest blog forma part de l'assignatura "Didàctica del Coneixement del Medi Natural" dins d'una de les parts d'avaluació de l'assignatura que rep el nom de "Quadern Personal d'Aprenentatge".

Així el blog, estarà connectat amb les meues reflexions sobre l'après en l'aula i reflexions sobre els diferents aprenentatges impartits per Juanfran Álvarez, autor també de l'interessant blog "Investigant les TIC en l'Aula".

De la mateixa manera, intentaré afegir reflexions sobre altres continguts que pel meu interès vull compartir i que connecta amb les meues diferents passions: des de la música, el cinema, la literatura infantil i juvenil, les noves tecnologies, etc.

La imatge del post, pertany a l'àlbum il·lustrat "Dientes de León", del que pròximament elaboraré una entrada, dels autors Jang-Sung Kim, Hyun Kyung Oh publicat en l'editorial Tramuntana.

Creia que era necessària una xicoteta presentació i descripció abans de donar eixida a aquest blog. Fent ús d'aquesta expressió i intentant contagiar l'efusivitat de la cançó, és hora d'arrancar amb força i trepitjar l'accelerador a fons..."Hit the Road Jack"
No hay comentarios:

Publicar un comentario